Raiffeisen Bank: românii au purtat peste 1,3 milioane de conversații 1:1 cu experții băncii pentru inițierea de planuri financiare

De la începutul anului 2023 până în prezent, românii au purtat peste 1,3 milioane de conversații 1:1 cu experții Raiffeisen Bank, asistați de soluția digitală Smart Finance.

Informații despre planurile, nevoile și dorințele clienților discutate 1:1 cu reprezentanții băncii sunt introduse în aplicația interactivă Smart Finance de către client, capabilă să ajute clientul la configurarea de planuri financiare.

Raiffeisen Bank România a lansat în martie 2023 ”Banking 1:1”, un mod personal și interactiv de a construi un plan financiar, împreună cu clienții, prin inovația Raiffeisen Bank: Smart Finance. Dezvoltată de echipa locală, aplicația Smart Finance oferă suport experților Raiffeisen Bank, care au la dispoziție tablete mobile, cu ajutorul cărora clienții pot simula configurarea unui plan financiar.

În prezent, experții Raiffeisen sunt echipați cu 1.400 de tablete Smart Finance, ce pot fi folosite cu succes pentru planificarea unui viitor mai stabil din punct de vedere financiar.

”Sunt încântat că soluția digitală Smart Finance, pe care am îmbunătățit-o sistematic în ultimul an, are rezultate impresionante. Tableta este utilizată încă de la prima întâlnire și aduce planificarea financiară mai aproape de aceștia. Abordarea noastră este de a ne conecta la nivel uman punând totodată la lucru cele mai avansate tehnologii, dezvoltate de echipa Raiffeisen pentru a le face viața mai ușoară clienților noștri” – Zdenek Romanek, Președinte & CEO Raiffeisen Bank România.

Acest serviciu Raiffeisen Bank România nu presupune nici un cost suplimentar pentru clienții Raiffeisen Bank și vine fără nici o obligație sau condiționare de cumpărare a altor produse bancare.

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, cu capitalizare și lichiditate solide activează pe piața bancară din România deservind peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.800 de angajați în 284 de unități, 1.131 ATM-uri & MFM-uri și peste 27.800 POS-uri.