Un nou restaurant KFC în Pitești, al treilea din oraș, deschis de Sphera Franchise Group

Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului său de restaurante și inaugureză a treia unitate KFC din Pitești, în cel mai nou mall al orașului.

„Suntem în permanență în căutarea unor noi oportunități de expansiune pentru rețeaua KFC, însă, totodată, avem în vedere premisele oferite de un nou mall, mai ales într-un oraș cu potențial, cum este Pitești. Deschiderea celei de-a treia unități în acest oraș se aliniază atât obiectivelor noastre financiare, cât și celor de dezvoltare și, în același timp, ne permite să răspundem obiceiurilor de consum mereu în schimbare, prin investiții în tehnologii noi și digitalizare”, declară Marian Gogu, Director General, KFC România.

Investiția în noua unitate KFC se ridică la aproximativ 550.000 euro. Aceasta reprezintă a doua inaugurare pentru Sphera în 2024, după cea din februarie, la Sibiu, de tip Drive Thru. În continuare, planurile investiționale de anul acesta includ alocarea totală a 69 milioane de lei pentru deschiderea a încă 4 unități noi, precum și pentru remodelările restaurantelor existente și investiții în tehnologizare, cum ar fi implementarea soluțiilor de comandă digitală.

KFC Argeș Mall se află în incinta noului mall din Pitești, situat pe Strada Tudor Vladimirescu, nr. 37, și are o suprafață de 170 mp. Restaurantul este situat în zona de food court și va funcționa în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Restaurantul este structurat conform celor mai recente standarde de design și utilare KFC la nivel internațional, oferind acces clienților la meniuri și kiosk-uri de comandă digitale.

De asemenea, în noul restaurant clienții beneficiază de sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare. Produsele pot fi servite atât în incinta mall-ului sau achiziționate în sistem take-away, prin intermediul platformelor de comenzi online, dar și prin intermediul opțiunii Click & Collect, disponibilă în aplicația KFC România.

Prin intermediul noii unități, KFC creează 35 de noi locuri de muncă. Angajații beneficiază de un salariu net de peste 3.100 de lei începând cu a treia lună de colaborare, care include salariul de bază, tichete de masă și diverse bonusuri și prime, conform politicii de remunerare a KFC.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din România, deținând companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România și KFC în Chişinău, Republica Moldova, și în anumite zone din Italia. Grupul deține peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are aproximativ 5.000 de angajați. Sphera Franchise Group este listată pe Bursa de Valori București din 2017, sub simbolul SFG, fiind singura companie din HoReCa inclusă în indicele principal BET, precum și în FTSE Global Microcap și în MSCI Frontier Markets Small Cap.