Apartamente de vacanță în Eforie Nord: AIFEN, AMARIS și ALIZ – cazare pentru orice buget

Sub egida „Acasă departe de casă”, în Eforie Nord s-a dezvoltat un concept modern de apartamente de vacanță, închiriate în regim hotelier turiștilor care aleg pe timpul verii această stațiune de pe litoralul românesc al Mării Negre. Complet echipate pentru un concediu reușit, apartamentele disponibile sub brandurile AIFEN, AMARIS și ALIZ aduc în centrul atenției un nou standard pe piața turistică din Eforie Nord: calitate premium, la prețuri competitive, accesibile oaspeților dornici de servicii complete la un nivel superior celui oferit de hotelurile clasice.

Fiecare aparthotel Eforie Nord este dotat cu mobilier nou, având la bază designul scandinav recunoscut pentru combinația de stil, eleganță, linii simple și moderne, cu accent pe partea practică în utilizare. Apartamentele au amenajate bucătării complet echipate, includ sistem self check-in și oferă acces la locuri gratuite de parcare, fără a exista grija unor costuri suplimentare la acest capitol. În plus, Eforie Nord este stațiunea cu acces rapid de pe Autostrada Soarelui, ideală pentru cei ce caută cazare la care să ajungă rapid din București sau alte orașe din țară. Accesul este desigur disponibil nu doar pe cale rutieră, ci și cu trenul, unitățile fiind la o plimbare distanță față de gara din Eforie Nord.

Confort, relaxare, facilități complete – soluțiile pentru vacanța ideală la mare

Locațiile superioare, aproape de plajă cu nisip fin și intrare lină în apă, completează experiența turiștilor. Aceștia se pot bucura de spații primitoare, cât mai apropiate de cele de acasă, la care se adaugă însă acele caracteristici speciale care oferă atmosfera de vacanță, cu relaxare și perspectiva unor momente memorabile. Apartamente de vacanță AMARIS, AIFEN și ALIZ sunt ideale pentru familii cu sau fără copii și pentru grupuri de prieteni, dar pot reprezenta soluția perfectă și pentru cuplurile care își doresc cazare superioară față de limitele propuse de hotelurile convenționale, fără compromis în ceea ce privește partea de cost – mereu accesibilă.

„Vacanța de vară trebuie să fie perioada din an în care să te distrezi, să te odihnești și să te relaxezi astfel încât să-ți încarci bateriile pentru tot anul. Fie că vii în vacanță împreună cu familia, în cuplu sau cu prietenii, unitățile noastre aparthotel din Eforie Nord, una din cele mai elegante stațiuni de pe litoralul Mării Negre din România, satisfac toate nevoile și dorințele pentru o vacanță epică”, subliniază cei care au realizat acest nou concept de apartamente de vacanță la mare.

Toate cele 3 locații propun aceleași standarde ridicate în materie de calitate servicii, dotări moderne funcționale și curățenie impecabilă. În viziunea reprezentanților acestui grup de unități de tip aparthotel, normalitatea în materie de servicii turistice se bazează pe spațiu generos, curățenie corectă și funcționalitate optimă. Este acoperită toată paleta de prețuri și de nevoi, de la apartamentele de vacanță pentru buget meniu, până la apartamentele de tip penthouse și cele cu vedere superbă spre mare.

Eforie Nord, o stațiune tot mai modernă, apreciată de turiști

În ultimii ani, localitatea Eforie Nord a cunoscut o dezvoltare puternică, atât în ceea ce privește amenajarea plajei, cât și în privința serviciilor oferite turiștilor. Este ideal să ai opțiuni, să fii cazat aproape de restaurante, terase, magazine și diverse alte locuri de petrecere a timpului liber pentru toate vârstele, dar în același timp să ai la dispoziție o bucătărie complet echipată. La fel cum Eforie Nord oferă un echilibru optim între relaxare și distracție, apartamentele de vacanță creează premisele unui concediu care înglobează cele mai ridicate așteptări în materie de confort, facilități și ambianță.

Cu experiență semnificativă în sectorul ospitalității, managementul unităților aparthotel AIFEN, AMARIS și ALIZ acționează cu pasiune, seriozitate și profesionalism, având deja numeroși clienți fideli care revin în fiecare sezon estival pentru a beneficia de oferta apartamentelor de vacanță în Eforie Nord.