Competiție felină la București: Salonul Felin SofistiCAT, pe 11 și 12 mai 2024

Sâmbătă și duminică, 11-12 mai 2024, între orele 10-17, la București, Salonul Felin SofistiCAT, cea mai îndrăgită competiție felină din România, își va deschide porțile pentru aproximativ 200 dintre cele mai frumoase pisici, care se vor întrece pentru un loc pe podium la Sala Palatului.

Publicul iubitor de feline va putea urmări și susține evaluarea superbelor exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Orientală. Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx.

Câștigătorul cupei europene feline 2024, un superb motan alb din rasa Norvegian de Pădure, numit Nordri, va putea fi admirat la Salonul Felin SofistiCAT.

Pisicile de casă participă și ele la concurs în cadrul unei categorii special create pentru acestea.

SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București este cel mai important eveniment felin din sud-estul Europei și unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit și mult așteptat de adulți, dar mai ales de copii!

Ca de fiecare dată, la SofistiCAT, un loc special îl ocupă zona pisicilor pentru adopții, care așteaptă să-și găsească familii iubitoare.

Evenimentul este organizat de Asociația Felină SofistiCAT și de Federația Națională Felinologică din România (FNFR), sub egida FIFe (Federation Internationale Feline).