Forvis Mazars – cea mai mare rețea care a intrat în clasamentul global în ultimele decenii

default

Două firme mari din industria serviciilor profesionale, Mazars, un parteneriat internațional care operează în peste 100 de țări și teritorii și FORVIS, o firmă de top în Statele Unite, lansează astăzi oficial o nouă rețea globală, Forvis Mazars.

Forvis Mazars, o rețea globală în top 10, este cea mai mare rețea care a intrat în clasamentul global în ultimele decenii. Fiind o rețea formată din două companii, Forvis Mazars este unică pe piață și oferă agilitatea, capacitatea și acoperirea necesare pentru a sprijini clienții oriunde în lume își desfășoară activitatea. Această acțiune strategică aduce o alegere sporită pe piață, servind interesul public.

Echipa de leadership

Rețeaua este compusă din doi membri: Forvis Mazars, LLP în Statele Unite și Forvis Mazars Group SC, un parteneriat internațional care operează în peste 100 de țări și teritorii. Rețeaua va fi administrată cu ajutorul unei structuri care include un consiliu de conducere al rețelei globale, responsabil pentru a facilita colaborarea fără întreruperi și a asigura calitatea livrării serviciilor clienților la nivel global.

Consiliul rețelei globale:

• Hervé Hélias va fi primul președinte al Consiliului de conducere al rețelei globale. De asemenea, Hélias își va continua mandatul în curs de desfășurare în calitate de președinte al Comitetului executiv al Grupului Forvis Mazars Group, SC (fostul Mazars Group). Matt Snow, președinte al Forvis Mazars, LLP (fostă FORVIS, LLP) va fi vicepreședinte al Consiliului de conducere al rețelei globale.

• În Statele Unite, Tom Watson va continua să fie CEO al Forvis Mazars, LLP (fostă FORVIS, LLP) și va face parte, de asemenea, din consiliul de conducere al rețelei. Rob Pruitt, Fran Randall și Tim York de la Forvis Mazars, LLP vor face parte din Consiliul de conducere al rețelei globale.

• David Chaudat, Pascal Jauffret, Véronique Ryckaert și Phil Verity de la Forvis Mazars Group vor face parte din Consiliul de conducere al rețelei globale.

„Acest moment este foarte important pentru clienții, profesia și oamenii noștri. Mazars și Forvis lucrează împreună de peste 20 de ani și împărtășesc angajamentul de a oferi o experiență excepțională clienților. Suntem bine poziționați pentru a oferi excelență pretutindeni, sub un singur brand global. Clienții vor beneficia de servicii consistente, de înaltă calitate și cuprinzătoare la nivel mondial, iar noi rămânem agili și flexibili în raport cu nevoile lor specifice. Sunt extrem de mândru să fiu primul președinte al Consiliului de conducere al rețelei globale. Lucrând împreună, sunt încrezător că cele două firme vor continua să încurajeze echipa noastră să ridice standardele de servicii pentru clienți, în timp ce vor aborda oportunitățile industriei pentru a susține nevoile viitoare în piețele locale.”, a menționat Hélias.

„Forvis Mazars se bazează pe angajamentul nostru de a ne asculta clienții, de a anticipa provocările cu care aceștia se confruntă și de a oferi o experiență de neegalat în tot ceea ce facem”, a declarat Watson. „Această nouă rețea va debloca rapid noi oportunități pentru clienții și oamenii noștri, iar ambele grupuri pot avea încredere că luăm decizii gândindu-ne la succesul lor pe termen lung.”

Forvis Mazars este una dintre cele mai importante rețele globale de servicii profesionale. Rețeaua funcționează sub un singur brand la nivel global, cu doar doi membri: Forvis Mazars LLP în Statele Unite și Forvis Mazars Group SC, un parteneriat integrat la nivel internațional care operează în peste 100 de țări și teritorii. Ambele firme membre au în comun angajamentul de a oferi o experiență de neegalat clienților, oferind servicii de audit, fiscale și de consultanță în întreaga lume. Împreună, ne propunem să sprijinim clienții, oamenii, industria și comunitățile noastre să crească în continuare.

Forvis Mazars este numele de brand al rețelei Forvis Mazars Global (Forvis Mazars Global Limited) și al celor doi membri independenți ai acesteia: Forvis Mazars LLP în Statele Unite și Forvis Mazars Group SC. Forvis Mazars Global Limited este o societate privată britanică cu răspundere limitată prin garanție și nu oferă servicii clienților.

În România, Forvis Mazars are o experiență de peste 29 de ani în audit, consultanță fiscală și financiară, outsourcing și sustenabilitate.