Ultimii 1.540 mp de spațiu de birouri din clădirea MIRO, închiriați de Radio ZU

Hili Properties plc, proprietarul clădirii de birouri MIRO din România, a închiriat ultimii 1.540 de metri pătrați de spațiu de birouri către Radio ZU, unul dintre cele mai populare posturi de radio din România, aducând gradul de ocupare al cladirii MIRO la 100%. Parteneriatul a fost susținut de dezvoltatorul proprietății MIRO, SPEEDWELL Development.

Radio ZU, stația comercială românească de radio cu o audiență zilnică de peste 2,3 milioane de ascultători, se situează în fruntea listei posturilor de radio din România. Alături de studioul și biroul Radio ZU, spațiul va fi împărțit și cu studioul postului de radio Romantic FM, singurul post de radio premium și exclusiv pe piața radiofonică românească, cu peste 30 de ani de experiență.

Situat în zona de nord a Bucureștiului, pe șoseaua DN1, MIRO se remarcă drept o destinație de top pentru activități de birou și retail, desfășurată pe cinci niveluri și cu o suprafață totală de închiriat de 23.000 de metri pătrați. Această clădire de birouri de clasă A a obținut cele mai înalte certificări de mediu din România, inclusiv certificările BREEAM Excellent și WELL, subliniind angajamentul său față de medii sustenabile și bunăstarea angajaților. Clădirea dispune de facilități de ultimă generație, inclusiv sisteme inteligente de parcare, stații de încărcare pentru mașini electrice și panouri solare pe acoperiș, alături de 1.700 de metri pătrați de spațiu de recreere în aer liber.

George Kakouras, Director General al Hili Properties, a comentat: „Suntem încântați să atingem gradul maxim de ocupare la MIRO, reflectând atractivitatea acestuia și angajamentul nostru de a oferi medii de lucru excepționale. Radio ZU, una dintre principalele stații de radio din România, este o adiție remarcabilă la mixul nostru divers de chiriași, iar prezența lor va îmbogăți comunitatea vibrantă pe care am cultivat-o la MIRO.”

Radio ZU este încântat să anunțe relocarea studioului nostru într-o locație dinamică nouă la MIRO.

Apelul zilnic de trezire al României – Morning ZU – va veni din zona efervescentă de nord a Bucureștiului, dintr-un studio nou, de ultimă generație, care aduce un vibe nou și proaspăt energiei noastre bine cunoscute.

„Am visat întotdeauna la un studio de morning show cu vedere spre răsărit și cu cea mai bună panoramă a orașului. Sunt încântat de noua noastră casă radio – MIRO și aștept cu nerăbdare să trezim România din noul nostru studio.” a declarat Mihai Morar, DJ-ul gazdă al Morning ZU.

MIRO continuă să fie alegerea preferată pentru companii de renume precum KPMG România, ROVERE, COS (Corporate Office Solutions), EATON, NEOCLINIQUE, SPEEDWELL Development, MITZU, STRADALE, JURA, Soler & Palau, Symmetrica și Biocodex.

Hili Properties plc este un investitor strategic, care deține și gestionează proprietăți imobiliare în mai multe țări din Europa, inclusiv Malta, Letonia, Lituania, Estonia și România. Portofoliul său cuprinde restaurante McDonald’s, spații comerciale, spatii de birouri, o fabrică industrială și spații destinate serviciilor medicale. Valoarea întregului portofoliu se ridică la 229 milioane de euro.

Hili Properties este filiala internațională de investiții imobiliare a Hili Ventures, grup implicat în servicii de alimentație și retail, imobiliare și turism, transport maritim și logistică, petrol și gaze, inginerie și tehnologie în 10 țări din Europa și Africa de Nord, cu o echipa de peste 12.000 de persoane. Hili Ventures este partener Apple, Konecranes, McDonald’s, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte mărci globale.