Binance: la nivel european, numărul utilizatorilor care au efectuat tranzacții a crescut cu 17% în ultimele șase luni

Potrivit datelor publicate de compania de analiză digitală Sensor Tower, în primele trei luni ale anului 2024, utilizatorii globali iOS și Android au descărcat aplicația Binance de peste 6,3 milioane de ori.

Valoarea depășește numărul de descărcări al următorului competitor cu peste 21%. Diferența dintre lider și ceilalți furnizori importanți de servicii cripto care s-au clasat pe locurile trei și mai jos crește substanțial, numerele înregistrate de Binance fiind de câteva ori mai mari decât restul competitorilor.

La nivel european, numărul utilizatorilor care au efectuat tranzacții a crescut cu 17% în ultimele șase luni. În acelasi timp, numărul celor care nu au efectuat tranzacții a crescut cu 10%.

La începutul lunii martie, intrările în creștere în platforma Binance, care au ridicat valoarea fondurilor utilizatorilor deținute pe platformă peste pragul de 100 de miliarde de dolari, au devenit o dovadă a securității și transparenței gestionării activelor utilizatorilor noștri.

Alimentată de revenirea generală a piețelor cripto în urma aprobării fondurilor tranzacționate la bursă (ETF) spot bitcoin în Statele Unite și anticipând înjumătățirea viitoare a Bitcoin, performanța puternică a aplicației Binance are doi factori catalizatori: caracterul cuprinzător și ușurința de utilizare a aplicației în sine, alături de încrederea pe care consumatorii din întreaga lume o au în platforma Binance.

Pe lângă faptul că oferă o experiență superioară utilizatorilor și o gamă largă de servicii, aplicația Binance este poarta de intrare către ecosistemul blockchain de top din lume, de încredere pentru peste 186 de milioane de persoane la nivel global. Oferind o lichiditate de neegalat, aceasta permite utilizatorilor să tranzacționeze peste aproximativ 1.800 de perechi de tranzacționare și peste 400 de active digitale.

Binance Academy este o platformă de top pentru educație în domeniul blockchain și al criptomonedelor, ce oferă peste 1.000 de articole și termeni în glosar, alături cursuri despre blockchain, criptomonede, Web3 și multe altele. Lansat în 2018, programul deservește milioane de cursanți din întreaga lume în peste 30 de limbi. Inițiativele educaționale ale Binance Academy includ, de asemenea, Learn and Earn, Programul de Sprijin pentru Universități, Programul de Ambasadori Studenți, precum și parteneriate cu platforme de învățare online de top, asociații profesionale și alianțe din industrie.