Noi routere wireless de la Acer, cu opțiuni concepute pentru gameri, dar și familii sau profesioniști

Acer a anunțat extinderea portofoliului său de routere wireless cu două noi opțiuni concepute pentru gameri, dar și familii sau profesioniști care lucrează de la distanță. Acer Wave 7 utilizează cea mai recentă tehnologie Wi-Fi 7 pentru a oferi o acoperire largă și fiabilă pentru locuințele mari, dotate cu multe dispozitive, în timp ce Predator Connect W6x utilizează Wi-Fi 6 pentru a asigura viteze și performanțe ridicate, oferind experiențe de joc online fără probleme.

Noul W6x se mândrește cu conectivitate dual-band, utilizând atât frecvențele de 2,4 GHz, cât și pe cele de 5 GHz pentru a asigura semnale puternice și consistente în toată casa, în timp ce Wave 7 are un suport suplimentar de până la 6 GHz pe Wi-Fi 7. În plus, acestea sunt echipate cu software-ul Hybrid Quality of Service (QoS) și cu motorul de prioritizare Intel® Killer™ Prioritization Engine, care colaborează pentru a identifica și prioritiza traficul de rețea critic, oferind viteze maxime și întârzieri minime. Interfețele ușor de utilizat facilitează configurarea și gestionarea, în timp ce Trend Micro Home Network Security încorporat protejează rețeaua și dispozitivele conectate de potențiale amenințări.

„Suntem încântați să ne extindem oferta de routere wireless cu noi opțiuni care se adresează unei game largi de gameri, familii și profesioniști de acasă”, a declarat Wayne Ma, General Manager Connectivity, Acer Inc. „Aceste routere valorifică cele mai recente tehnologii Wi-Fi pentru a oferi o conectivitate perfectă și vin cu caracteristici practice, care asigură ușurința în utilizare, acordând în același timp prioritate confidențialității și securității rețelei.”

Acer Wave 7: Casa conectată a viitorului

Elegantul Acer Wave 7 beneficiază de standardul de ultimă generație Wi-Fi 7, oferind viteze foarte rapide de până la 6400 Mbps, cu o fiabilitate excepțională și latență redusă. Disponibil în două configurații, utilizatorii pot alege între o combinație de 2,4 GHz și 5 GHz sau o combinație de 2,4 GHz și 6 GHz pentru performanțe optime, în funcție de nevoile lor.

Wave 7 utilizează un suport de canal de 320 MHz și tehnologia MLO (Multi-Link Operations), care permite dispozitivelor să transmită și să primească date simultan pe frecvențe diferite, sporind semnificativ debitul, minimizând latența și reducând interferențele. Acest sistem mesh inovator permite extinderea ulterioară prin adăugarea de puncte de acces suplimentare, creând o rețea de acoperire Wi-Fi în întreaga locuință sau spațiu mare. Wave 7 dispune, de asemenea, de trei porturi Gigabit Ethernet cu capacitate WAN/LAN comutabilă pentru o configurație flexibilă a rețelei și de securitate Wi-Fi Protected Access (WPA) încorporată. Wave 7 este disponibil în opțiuni de pachete simple, duble și triple pentru flexibilitate și o acoperire suplimentară atunci când se construiesc sistemele de rețea.

Predator Connect W6x: Jocuri line, fără întreruperi

Proiectat pentru gameri, Predator Connect W6x se mândrește cu suportul Wi-Fi 6, oferind viteze de până la 6000 Mbps. Înarmat cu un procesor quad-core puternic, 1 GB de memorie RAM DDR4 și 256 MB de memorie ROM, acest router acordă prioritate pierderii de pachete aproape de zero, pentru un joc fluid și neîntrerupt. În plus, un indicator luminos LED pe capac arată starea conexiunii la rețea pentru a oferi un indiciu vizual convenabil.

Jucătorii pot prelua controlul rețelei lor de la distanță cu ajutorul aplicației Predator Connect care poate fi descărcată pe smartphone-uri sau tablete începând cu luna iulie. Predator Connect W6x dispune, de asemenea, de o selecție generoasă de porturi, inclusiv patru porturi Gigabit Ethernet pentru conectivitate LAN și un singur port 2,5 Gigabit Ethernet pentru conectivitate WAN.

Prețuri și disponibilitate

Acer Wave 7 va fi disponibil în EMEA din luna iulie, la prețuri începând cu 119 EUR (1 pachet), 199 EUR (2 pachete) și 299 EUR (3 pachete).

Predator Connect W6x va fi disponibil în EMEA din luna iulie, la prețuri începând cu 129 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune.

Fondată în 1976, Acer este una dintre cele mai importante companii IT&C din lume, fiind prezentă în peste 160 de țări.