Compania Forbec Services din Cluj-Napoca a sponsorizat o echipă de navigație participantă la competiția Bol d’Or 2024 din Geneva

Cel mai important eveniment de navigație cu veliere pe o suprafață închisă de apă din Europa, Bol d’Or, a inclus în acest an o echipă participantă care a beneficiat de sponsorizarea unei companii din România.

Colaborarea dintre firma curatenie cluj B2B Forbec Services și echipa de navigație denumită Forbec Sailing reprezintă o premieră pentru mediul de afaceri din țara noastră.

Bol d’Or este o competiție cu istorie îndelungată, în cadrul căreia bărcile trebuie să traverseze lacul Geneva. Evenimentul de top pentru zona de navigație și lifestyle din Elveția reunește profesioniști și amatori pe același traseu: de la Geneva la Bouveret și înapoi, adică 123 km în jurul lacului Geneva. Această competiție este organizată de Société Nautique de Genève și a devenit un eveniment de neratat pentru numărul mare de echipe care participă la plecarea a peste 500 de bărci și a 3500 de membri ai echipajului în fiecare an.

25 de ore și 18 minute – timpul reușit de echipa cu sponsorizare românească

Forbec Sailing este considerată prima echipă de navigație care participă la Bol d’Or în calitate de echipă în întregime sponsorizată de o companie din România. Formată din Florian de Rooij, Thibaut Franchini, Vincent Robert și Alexandre Guinand, echipa a finalizat cursa în 25 de ore și 18 minute. Legătura dintre firma românească și competiția elvețiană de referință în Europa nu a fost întâmplătoare. Forbec Services din Cluj-Napoca este deținută de Helvania SA, o companie cu sediul în Elveția.

Ștefan Moisa, directorul Forbec Services, se simte mândru că o companie românească sponsorizează o echipă care a luat parte la o cursă atât de prestigioasă: „Suntem foarte încântați de activitățile noastre în România și doresc ca firmele din România în general, și Cluj în special, să strălucească și să aibă șansa de a fi cunoscute în afara piețelor lor. Fiind o companie cu capital elvețian, am simțit că sponsorizarea unei echipe care a participat la un astfel de eveniment era potrivirea perfectă”, a explicat reprezentantul Forbec Services, una dintre cele mai active firme de curățenie din zona Cluj, exclusiv dedicată segmentul de clienți din categoria business. Planul este ca echipa Forbec Sailing să fie susținută și la următorul eveniment similar, cel programat în anul 2025.

Eveniment de prestigiu care promovează valori importante în business

Bol d’Or aduce în prim-plan oameni pricepuți, profesioniști, care își valorifică pasiunea, reflectând angajamentul Forbec Services față de performanțe excepționale. Evenimentul este un bun exemplu al modului strălucit în care munca în echipă, folosind resursele cele mai bune în modul cel mai potrivit, are puterea de a genera succesul.

Bol d’Or este mai mult decât un eveniment de premium lifestyle, punând accent pe camaraderie și colaborare, elemente care rezonează perfect cu filosofia de business a Forbec Services. Firma din Cluj-Napoca nu se rezumă la statutul de furnizor de servicii curățenie profesională, ci oferă parteneriate de durată clienților săi, promovând în același timp cultura colaborării avansate și munca în echipă, pentru rezultate optime de fiecare dată.

Nu în ultimul rând, prestigiosul eveniment de navigație din Elveția încurajează protecția mediului și practicile durabile, din nou în perfectă coordonare cu acțiunile Forbec Services, companie care folosește soluții ecologice și insistă pe variantele sustenabile în activitatea sa curentă.